Navštíveno 3252x

prodám bmw 530D viz odkaz :
[ Link ] prosím bez zbytečných otazek. Jen pro vážné zájemce.
Díky
to si děláš srandu :D
dnes mi to kámoš ukázal že to chceš vyměnit s ním za GTI ? a pravděpodobně se tedy u toho potkáme :)
Pošli mi prosím do mailu winko , díky

26.02.2013, 20:45 |
fredy pěkné jen toto určitě není full výbava :)koukám že nemáš komfortní sedadla a kde je výhřev sedadel?
To Deli... Chci to zatim ceknout (: .....mam v merku jeste jeden povoz :)
Fredy... Mas recht, krom sedaku a vyhrevu... (: jinak muzu dohodit za nejakou kacku komplet svetlej intros vc anatomu vc vyhrevu v top stavu (:
Nebudu se toho auta zastávat, nemám je rád.... bez dalších investic to neni teď budou ty největší zrovna čekat ....ale nadruhou stranu
full výbava nepíše - full to fakt nebude ne jen sedačkama .... ale výbava bohatá aspon
cena : rozumná... sou lidi co za to chtěj 280 i víc jen že to maj o rok mladší přitom je to pořád nemlicht to samý auto tak pokud tohle má fakt najeto co má tak je uplně jedno zdali to je 05 nebo 07 prostě ta cena je aspon rozumná
na to že to neni mpaket a mě se tyhle auta fakt nelíběj tak tohle vypadá docela hezky v týhle barevný kombinaci....
celkově je fajn sledovat jak se toho většina lidí zbavuje před nebo lehce kolem 200 ..... tam je přesně takovej poločas rozkladu pro fůru věcí v těhle autech tak buď to bejvá tim že se tam hromada věcí posrala člověk tam vytopí kilo nasere ho to a chce to prodat (né že bych takový případy ted neznal kolem sebe) nebo sou moudřejší lidi který vědi kdy tenhle model je dobrý prodat a vyhnout se starostem :)
každopádně zde je aspon dobrá cena takže se to prodá rychle a pokud je to udržovaný tak to aspon tuhle cenu má :) a voto smutnější je že kousek vedle toho tady chce 160k za 330d e46 která je sice možná jen o rok starší ale pořád je to e46 jen :) takže opět se hezky sleduje jak trojky sou skoro nejdražší modely který z nízký pořizovačky padaj na rozumný ceny i po letech, pětky padaj jak hrušky každym rokem protože spolehlivost je všeobecně známí věc a sedmičky ty sou levnější než pětky tam každej ví odkud vítr fičí :)
říkám bez zbytečných ot (: klasika
Auto mám dva měsíce. Běžný servis je udělaný a není potřeba žádných dalších investic. Neprodával bych, bohužel, dostala se mi nabídka, kterou bych si splnil další muj vytouženej chlapskej sen :) Pokud mi uteče, tak 5tku nechávám a udělám ji, tak jak jsem puvodně zamýšlel ....

27.02.2013, 13:49 |
fredy a copak je tvůj sen?

27.02.2013, 13:57 |
Nevřis | Upraveno: 2013-02-27 14:00:10
...nebudu tady řešit něco co se netýká prodeje bmw.
Jasně jsem tady napsal bez zbytečných otázek!!!!
Díky

27.02.2013, 15:43 |
AR NP: a tos ještě zapomněl na E39 které se jako vonavky jsou schopné nabízet kolem 2kil ;)